Om oss som utvecklar.

Att utveckla och bygga ett projekt som Karlavagnen från idé till färdigt boende kräver kunskap och expertis inom flera områden. Här finner ni en kort informationstext om alla deltagande parter i utvecklingen och byggnationen av projektet Karlavagnen.

UGM Fastigheter – Projektägare

Vi på UGM Fastigheter kombinerar hög arkitektonisk nivå med utvecklande förvaltningsteknik, stark genomförandeförmåga och affärsförståelse. VI har samlat en mycket stor och bred kunskap inom fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning där vi främst jobbar med bostäder.

Ett Göteborgsbaserat bolag som jobbar på bred front, med projekt i bland annat Skåne, Stockholm och Skellefteå. UGM tar hela ansvaret för projektets genomförande. Vi samarbetar med lokalt förankrade bolag för att ta nytta av lokala kunskaper vilket vi ser som mycket viktigt. Vi på UGM Fastigheter menar att det går att bygga bra arkitektur med bra ekonomi och med ett starkt kundfokus!

Forsen – Projektledare

Forsen har bistått UGM Fastigheter i utvecklingen av Karlavagnen och i alla upphandlingar. Samarbetet fortsätter vad gäller projekt- och byggledning. Vi arbetar engagerat och nära beställaren som oberoende byggprojektlednings-företag. Vi finns på fler orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vi har kompetens inom bostad, hus, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Institute (GPTW).