Om lägenheterna.

Mixen av Karlavagnens 49 st välplanerade lägenheter i varierande storlekar med inkluderande planlösningar gör det möjligt för alla, i olika åldrar och livsstadier, att leva och bo här. De större gavellägenheterna har både fönster i tre väderstreck och generösa fönster över hörn med anslutning till balkong, som ger en fantastisk utsikt mot staden.

Kök och vardagsrum

I de stora, såväl som de mindre, lägenheterna finns kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger ett fint flöde mellan rummen och bjuder in till umgänge. Material och färger är valda med omsorg i varma ljusa toner som håller över tid ger känslan av ett ombonat hem. Köken kommer från Sentens, och som standard inreds lägenheterna med en slät, stilren lucka i kulören Sandgrå.

Tillval kan förekomma i inspirationsbilderna.

Badrum

Komfortgolvvärme i alla badrum ger ett varmt härligt golv som är skönt att gå på. I badrummen finns också tvättmaskin och torktumlare (alternativt en kombimaskin) så att du kan tvätta precis när du själv vill. Badrum och WC inreds med ovala speglar ovan kommod, och belysning ovan spegel. Badrummen utrustas med duschvägg i glas (2-4 rok) eller duschdrapperiskena (1-1,5 rok).

Tillval kan förekomma i inspirationsbilderna.

Tillval

Genom våra tillval kan du göra ditt hem ännu personligare, du kan ändra allt från färg på kökslucka till kakel, klinker, golv och mycket mer. Alla tillval görs via en tillvalsportal med individuell inloggning.

Balkonger och terrasser

Flera av lägenheterna på markplan har stora, generösa terrasser med gott om plats för socialt umgänge. Flera av lägenheterna i nya utvecklade Karlavagnen har fått betydligt större balkonger jämfört med tidigare. Några av lägenheterna har fler än en balkong så att man kan njuta av solen (eller kanske skuggan) i olika väderstreck. Balkongräcken i grålackerad aluminium.

Förråd och garage

I garageplan finns förråd till respektive lägenhet och ett gemensamt cykelförråd.
I nya Karlavagnen finns det hela 39 parkeringsplatser i garage, varav fyra är utrustade med laddningsstationer för elbilsladdning. Därutöver finns fyra MC-parkeringar.

Lägenhets-fakta

Utsikter

Lägenhets-väljaren

Tillval kan förekomma i inspirationsbilderna.